Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Όλη η αλήθεια πίσω από τους αερο-ψεκασμούς

Πολλά ακούγονται για τους αερο-ψεκασμούς. Πολλοί είναι οι bloggers που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν αυτό το μυστήριο. Δεν το πετυχαίνουν όμως! Είτε επειδή είναι βυθισμένοι στη δικιά τους "άβυσσο", είτε επειδή δουλεύουν για τον αποπροσανατολισμό των περιηγητών του διαδικτύου, ακολουθώντας τα καταστροφικά σχέδια των ανώτερων δυνάμεων, των δυνάμεων που μας κυβερνούν.

Είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται. Υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες που το αποδεικνύουν. Αυτά που κρύβουν όμως, είναι ότι πίσω απ' όλα αυτά κρύβονται αυτά τα αποβράσματα, τα σκουλήκια που ξετρύπωσαν από τα έγκατα της γης, οι ΜΑΣΟΝΟΙ! Ένα παράδειγμα θα αναφέρω και αυτό είναι μία εικόνα. Αυτό και μόνο θα σας γεμίσει ενδοιασμούς και αφού μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις:

 

Ναι αναγνώστες μου! Καλά καταλάβατε! Τα κυβερνητικά αυτά φίδια, όλα αυτά τα χρόνια μας προετοίμασαν καλά με σκευάσματα όπως το Red Bull! Με το που απέκτησαν το κατάλληλο κοινό - το οποίο φυσικά αποτελείται επί το πλείστον από παιδάκια - άρχισαν να προσλαμβάνουν αθλητές, οι οποίοι ασχολούνται με αθλήματα με μεγάλο αντίκτυπο στους εφήβους, ώστε να παίξουν κι αυτοί τον ρόλο τους στην καταστροφή μας. Το κάνουν μπροστά στα μούτρα μας! Είτε με την πρόφαση της απλής βιντεοσκόπησης, είτε με τη διοργάνωση τουρνουά, όπου παρεβρίσκονται  ουκ ολίγα άτομα, αυτοί συνεχίζουν σιωπηλοί το έργο τους.

Μας ψεκάζουν!!! Και δε μας ψεκάζουν με το απλό λευκό "καπνό". Μας ψεκάζουν με εμπλουτισμένο μείγμα, εξού και τα χρώματα. Όλα αυτά έχουν μεγάλο αντίκτυπο τόσο στη σωματική υγεία, όσο και στην ψυχική. Η Red Bull τι έχει να κερδίσει από αυτό μου λέτε; Κι εγώ απαντώ:
Ποιος μου λέει εμένα ότι η Red Bull δεν ανήκει σε αυτούς που μας κυβερνάνε; Και αν όχι; Ε αν όχι, τότε εκτός από το χοντρά έσοδα που έχουν από τις κυβερνήσεις (ω ναι! πληρώνουμε την καταδίκη μας), στα μείγματα θα βάζουν και ουσίες, οι οποίες θα κάνουν πιο δεκτικούς όλους εμάς σε παγίδες μάρκετινγκ. Αυτό μου θυμίζει κάτι......α να η σύνδεση με το MKULTRA! Για όσους δεν το γνωρίζετε, ανατρέξτε στο Wikipedia.

Ορίστε λίγη τροφή για σκέψη....και αν ακόμη να πειστείτε, έρχονται κι άλλα...


~ tech knight ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου